PRP THERAPY

Intenzív bőrregeneráló hatású
PRP-plazmakezelés ihlette terápia

Miért fontos ez a kezelés a szalonban?

  • PRP-szerű terápia biostimuláló W3 peptid és GHK-CU réz-tripeptid felhasználásával
  • Vérlemezkékben gazdag plazmakezelések alternatívája
  • Teljeskörű, sejtszintű bőrfi atalítás és biorevitalizáció
  • Az esztétikai kezelések (mezoterápia, lézeres eljárás, kémiai hámlasztás) hatásának fokozására

60

perc

Kezelés gyakorisága

  • Kúraszerűen 4-8 alkalommal
  • 14-28 naponként vagy önálló kezelésként

Kinek ajánljuk a PRP Therapy kezelést?

  • Gyors és teljeskörű regenerálódásra és megújulásra szoruló bőrre
  • Azon vendégeknek, akiknek a bőrén már az öregedés különböző súlyosságú jelei mutatkoznak
  • Esztétikai kezeléseken részt vevő vendégeknek a hatás fenntartása és fokozása érdekében
  • Anti-ageing kezelésként, illetve megelőzésként
Az ókor óta…

Az ember évszázadok óta próbálja felfedezni az örök fiatalság titkát és megtalálni a csodaszert, egy varázselixírt, amely megállítja az öregedési folyamatot. Az ókorban az ilyen hatást porított gyógynövények, ásványok, különböző főzetek és állati eredetű anyagok – csontok, szövetek – fogyasztásával vagy közvetlen bőrre történő felvitelével próbálták elérni, valamint abban is hittek, hogy a fiatalság átvihető fiatalról öregre, vér vagy más testnedvek formájában.

Az orvosi hatású kozmetikumok kora

Az elmúlt években az orvostudományban már kialakult egy új terület – a regeneratív orvoslás –, amely autológ anyagokat, például vérlemezkékben gazdag plazmát vagy őssejtteket használ a bőr fiatalítására. Az „idő megállítása” és a regeneráció iránt érdeklődő tudósok ezért olyan alternatív hatóanyagok után kutatnak, amelyek képesek sikeresen helyettesíteni a természetes eredetű anyagokat. Az évekig tartó aprólékos kutatás és tapasztalat, két egyedülálló peptid felfedezéséhez vezetett: a W3 és a GHK-Cu. Mi a különleges bennük? Sikeresen utánozzák a sejtek által kiválasztott természetes növekedési faktorokat, amelyek feladata más sejtek növekedésének és differenciálódásának serkentése. Ez egy igazi áttörés, és egyben a regeneratív kozmetológia fejlődésének kezdete.

Titkos receptorok és a PRP hatás

A sejtmembránokban található intelligens G-fehérje kapcsolt receptorok (GPCR) a fontos életfolyamatokhoz szükséges jelek fogadásáért felelősek. 2012-ben kémiai Nobel-díjjal ismerték el a felfedezésüket.
A tudósok egy lépéssel továbbmentek, és megalkották a W3 peptidet, amely a bőrsejtek GPCR receptoraihoz való kötődéssel, különböző regenerációs folyamatok sorozatát indítja el. Forradalmi felismeréshez vezetett a W3 és a PRP (vérlemezkékben gazdag plazma) hatásainak összehasonlítása. A 2%-os W3 peptid és a PRP – humán keratinocitákra és fibroblasztokra gyakorolt hatásának – összehasonlítása során, a W3 peptid növekedési faktorokhoz hasonló, stimuláló hatását mutatták ki. Az ezekben a sejtekben jelen lévő GPCR-receptorok hasonlóan reagálnak a regenerációs jelre, mint a plazma beadása után. Ennek eredményeként nő az új sejtek száma, valamint a prokollagén I, a kollagén IV, a decorin és a fi bronektin. Érdemes megemlíteni, hogy a fent említett decorin egy kicsi, de nagyon fontos proteoglikán, amely szabályozza a kollagénszintézis folyamatát, a sebgyógyulást és a daganatellenes védekezést. A fibronektin pedig a plazma egyik összetevője, amely többek között a sejtek megújulásához elengedhetetlen.

AKTÍV HATÓANYAGOK

GHK-CU – RÉZ-TRIPEPTID

stimulálja a bőr őssejtjeit, serkenti a regenerációs folyamatokat, javítja és újjáépíti a bőrt, visszafordítja az öregedési folyamatokat, serkenti a haj növekedését és gátolja a hajhullást

W3 PEPTID

a PRP non-invazív alternatívája,
beindítja a regenerációs folyamatokat,
gátolja az öregedési folyamatokat, fiatalítja a bőrt,
csökkenti a pigmentációs rendellenességeket

ABESSZÍN OLAJ

gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget a bőrön, hatékonyan és hosszan tartóan hidratálja a bőrt, könnyen és gyorsan behatol az epidermiszbe, hatékonyan pótolja a bőr lipidhiányát

IGÉNYELD PROTOKOLL KÉZIKÖNYVÜNKET!

Amennyiben érdekel a kezelés, vagy a márkáról szeretnél többet megtudni, igényeld protokoll kézikönyvünket, melyben minden kezelés részletes leírása megtalálható, illetve, amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink valamelyikére, látogass el a www.kozmetikusplaza.hu webáruházunkba!

előtteutána
előtteutána
előtteutána
előtteutána

TERMÉKEK

Megnézem a Kozmetikus Pláza Webáruházban!