PEPTIDE PRO AGE THERAPY

Hibrid terpáia peptidekkel
a botox-szerű és lifting hatásért

Miért fontos ez a kezelés a szalonban?

  • Hatékony, innovatív kezelés bőrfi atalító hatású peptidekkel
  • Csökkenti a gravitációs és mimikai ráncokat, bőrfi atalító és feszesítő hatású
  • Magas koncentrációjú, hatékony formulákat tartalmaz bizonyított hatásokkal
  • A kezelés a botox-szerű, mezobotox és lifting szálakkal végzett esztétikai eljárásokhoz hasonló eredménnyel bír
  • Használható esztétikai eljárások előkészítő kezeléseként, valamint hatásfokozó és a hatást meghosszabbító utókezelésként

60

perc

Kezelés gyakorisága

  • Kúraszerűen 4-8 alkalommal
  • 10 naponként vagy önálló kezelésként

Kinek ajánljuk a Peptide Pro Age Therapy kezelést?

  • Hormonális rendellenességekkel és melasma tüneteivel küzdő embereknek
  • Napozás utáni elszíneződéssel és photo-ageinggel küzdő vendégeknek
  • Kémiai savas hámlasztás, lézeres és IPL kezelések felhasználóinak a pigmentációs elváltozások megelőzésére
A fiatalság megőrzése érdekében
A tudományos eredmények és ezen ismeretekhez való hozzáférés révén nemcsak az öregedés jelei ellen küzdhetünk, hanem molekuláris szinten, aktívan késleltethetjük az egész folyamatot. A bőrsejtek öregedésének a jelei, hogy a sejtek osztódási képességüket elveszítik és a más sejtekkel való kapcsolatfelvételi képességük is csökken, valamint ebből következően kialakul az extracelluláris mátrix, a kollagén- és az elasztinrostok degradációja. Megnő a romboló enzimek aktivitása, és csökken a bőrben a káros anyagok semlegesítésének képessége. Ez a vegyületek felhalmozódásához vezet, ami pedig az öregedési folyamatok felgyorsulását serkenti.

A ráncok kialakulása

A mimikai vagy a dinamikus, kifejező ráncokat az arcizmok összehúzódása okozza. A mimika, az arckifejezéseket (arcizommozgásokat) tükrözi, és az általa kifejezett érzelmek mindennapi kommunikációnk szerves részét képezik. A nap folyamán több százszor aktiválódva fokozatosan ráncokat és fi nom vonalakat képeznek. Eleinte csak akkor láthatóak, amikor mimikázunk, de idővel fokozatosan elmélyülnek, és még akkor is láthatóak, amikor az izmok elernyednek. Először 20 és 30 év közötti korosztályban jelennek meg és először az arc felső felén – a homlokon, a szem körüli keresztirányú ráncok és a „szarkalábak”, későbbiekben már a száj környéken is megjelennek. Ha az arc alsó részeit nézzük, észrevehetünk egy másik problémát is: az arc petyhüdt kontúrját és a gravitációs ráncokat az orcák és az áll területén.

PEPTIDEK – a fiatalítás szövetségesei

Az öregedési folyamatok és a bőr fi ziológiájának és biokémiai folyamatainak megértése, valamint a biotechnológia lehetőségei áttörést hoztak a kozmetológiában – megjelentek a szintetikus biomimetikus vegyületek – a peptidek. A „biomimetikus” kifejezés a görög „bios – természet” és a „mimesis – utánozni” szóból származik. A peptidek hatásmechanizmusa a bőrben zajló természetes fiziológiai folyamatok utánzása, az öregedési folyamatok visszafordítása érdekében.

A rövid szénláncú aminosav-szekvenciák és megfelelő módosításaik használata lehetővé teszi a megfelelő penetráció elérését, valamint a természetes peptidekhez hasonló hatás biztosítását. A biotechnológia fejlődésével a peptidek a modern kozmetikai és gyógyászati termékek igazi fegyverévé váltak.

A peptidek helyi alkalmazása és bizonyított hatása jól ismert, ideális összetevői a kozmetikai készítményeknek, mivel biológiailag aktív biomimetikus molekulák. Közvetlenül a bőrre juttatva munkához látnak, és segítenek elérni a kívánt hatást. A peptidek multifunkcionalitása lehetővé teszi, hogy több különböző területen is fellépjenek a bőrproblémák leküzdésében. Neuromediátorként stimulálják vagy gátolják a bőrben zajló különböző folyamatokat, erős antioxidánsok, vagy elősegítik más anyagok a bőr mélyebb rétegeibe történő szállítását. Egyesek serkentik a növekedési faktorokat, növelik a kollagén, az elasztin, a glükozaminoglikánok és a fibronektin szintézisét. Mások csökkentik az irritációt és a bőrpírt, erősítik az immunitást, védelmet nyújtanak a sejtek DNS-károsodása ellen és javítják az UV okozta károsodásokat. Megint mások gátolják az olyan neurotranszmittereket, mint például az acetilkolin, ellazítják az arcizmokat, és aktívan ellensúlyozzák az arc ráncainak kialakulását.

AKTÍV HATÓANYAGOK

HIDRATÁLÓ KOMPLEX

hyaluronsavat, eritritolt, szacharidizomerátot és Sodium PCA-t (a piroglutaminsav nátrium sóját) tartalmazza, szabályozza az epidermisz nedvességszintjét, helyreállítja az NMF-et

HAPA-5 PEPTID

biomimetikus neuro-pentapeptid, a Hapalochlaena maculosa kékgyűrűs polipban található „méreg-peptid” ihlette, speciális szerkezetének köszönhetően képes áthatolni a sejtmembránon

KÍNAI TEA KALLUSZ KIVONAT

a kallusz a növényi sérülés helyén képződő növényi szövet, serkenti a kollagénszintézist, antioxidáns hatású, megakadályozza az UVA sugárzás által okozott öregedést

IGÉNYELD PROTOKOLL KÉZIKÖNYVÜNKET!

Amennyiben érdekel a kezelés, vagy a márkáról szeretnél többet megtudni, igényeld protokoll kézikönyvünket, melyben minden kezelés részletes leírása megtalálható, illetve, amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink valamelyikére, látogass el a www.kozmetikusplaza.hu webáruházunkba!

előtteutána
előtteutána

TERMÉKEK

Megnézem a Kozmetikus Pláza Webáruházban!