NEURO CANNABIS THERAPY

Holisztikus neurokozmetikai ránctalanító
arckezelés kannabia őssejt olajjal

Miért fontos ez a kezelés a szalonban?

  • Az első forradalmi neurokozmetikum, ami hangulatjavító és csökkenti a stressz negatív hatásait a bőrben
  • A kezelés a Kannabia SenseTM innovatív összetevőt használja, ami klinikailag bizonyítottan stresszoldó hatású:
1) Kisimítja a Marionett – szájkörüli függőleges – ráncokat, amik szomorú vagy dühös tekintetet kölcsönöznek az arcnak
2) Szabályozza a bőr mikrobiomját
3) Serkenti a hangulatjavító neurotranszmitterek szintézisét

60

perc

Kezelés gyakorisága

  • Kúraszerűen 6-10 alkalommal
  • 7-10 naponként vagy önálló kezelésként

Kinek ajánljuk az Neuro Cannabis Therapy kezelést?

  • A kezelés kiválóan alkalmas az atópiás és diszfunkcionálisan működő bőr igényeinek kielégítésére
  • Onkológiai kezelésen résztvevők számára is ajánlott
  • Bőrgyógyászati betegségekben szenvedő bőrök kezelésében is helytáll
  • Ideális esetben gondoskodik a pajzsmirigyzavarban szenvedők bőrének igényeiről
  • Alkalmas minden korosztálynak, nőknek és férfi aknak egyaránt
  • Nyugtatja a stresszes és sérült barrierrel rendelkező bőrt

NEUROKOZMETOLÓGIA – Érzékelhető szépség

A bőr rendkívül érzékeny szerv, amely a stresszt mind befogadja, mind pedig megjeleníti. Mint az emberi szervezet legnagyobb szerve, fontos védekező és immunológiai funkciót tölt be, valamint fenntartja a homeosztázist a külső környezet és a belső szövetek között. Az agy és a bőr közötti bonyolult kommunikációs rendszer miatt, a bőr az endokrin és az immunrendszer aktiválásával reagál a stresszre.

Stresszes bőr – stresszes agy

A krónikus stressz negatívan befolyásolja a bőr működését. Megzavarja a hidrolipid-gátat, ami lebontó folyamatok felgyorsulásához, a lipidszintézis csökkenéséhez és következésképpen a TEWL (transzepidermális vízveszteség) növekedéséhez, valamint a védelmi funkciók károsodásához vezet. A kutatások megerősítik, hogy a stresszhormonok, az adrenalin, a noradrenalin és a kortizol növelik a sejtek DNS-károsodását, megzavarják a regeneráló folyamatokat, a sejtek megújulási ciklusát, valamint a kollagén, az elasztin és a proteoglikánok termelését. A szabadgyökök, az oxidatív stressz, valamint az UV-sugárzás, a dohányzás és a légszennyezés olyan kritikus, krónikus stresszoroknak bizonyultak, amelyek jelentősen befolyásolják a bőr öregedését.

A dermatológusok megerősítik, hogy az olyan betegségeket, mint a pikkelysömör, az atópiás dermatitis, az akne, a kontakt dermatitis, az alopecia areata (foltos hajhullás), a viszketés és az erythema kiválthatja vagy súlyosbíthatja a stressz. A krónikus stressz elnyomja a természetes immunfolyamatokat, növeli a fertőzésekre való fogékonyságot, és súlyosbít bizonyos allergiás és gyulladásos betegségeket. A glikokortikoszteroidok bőrbetegségek kezelésében való alkalmazásának súlyos mellékhatásai vannak, például a bőr sorvadása, elvékonyodása, a fibroblasztok számának csökkenése, valamint a kollagén és elasztin károsodása, amik a bőr öregedési folyamatára amúgy is jellemzőek. Krónikus betegségek, daganatos elváltozások, depresszió, cukorbetegség, pajzsmirigybetegségek és a kezelésükre szedett gyógyszerek is befolyásolják az érzelmi állapotot, és további stresszt okozhatnak, ami a bőrön is láthatóvá válik.

A kenderolaj helyreállító ereje

A kenderolaj jótékony tulajdonságai évszázadok óta ismertek a benne található esszenciális zsírsavaknak, főként olajsavnak (CLA), linolsavnak (LA) és alfa-linolénsavnak (ALA), a természetes antioxidánsoknak, valamint A-, D-, E- és K-vitaminoknak köszönhetően. Az esszenciális zsírsavak nélkülözhetetlenek a bőr számára a védő lipidgát kialakításához, ami egy sejtek közötti cementet képez, amely véd a kiszáradástól és a szárazsággal járó bőrbetegségek kialakulásától. Fontos, hogy az Omega-3 és 6 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatásúak, és enyhítik az atópia, a pikkelysömör, az ekcéma és más, lipidhiánnyal összefüggő rendellenességek tüneteit. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az emberi szervezet nem képes előállítani az esszenciális zsírsavakat, ezért fontos, hogy mind az élelmiszerekben, mind a kozmetikumokban biztosítsuk őket. A legfontosabb az Omega-6 és Omega-3 savak 3:1 arányú aránya, amelyet optimálisnak tartanak. Ezen kívül a kenderolaj más értékes, gyulladáscsökkentő vegyületeket is tartalmaz, például foszfolipideket, szitoszterolokat, tokoferolokat, karotinoidokat és terpéneket.

AKTÍV HATÓANYAGOK

KANNABIA SENSETM

természetes eredetű kender őssejtet tartalmaz, kisimítja a szomorú ráncokat, a sejtkommunikáció és a bőrmikrobiom neuroregulátora, hangulatjavító neurotranszmitterek szintézisének serkentője

MÁGMAG OLAJ

természetes bőrpuhító hatású, gazdag esszenciális zsírsavakban: linolsav (LA), olajsav (CLA), alfa-linolénsav (ALA) természetes A-, D- és E-vitaminok, helyreállítja a hidrolipid köpenyt

KENDEROLAJ

száraz olaj, így könnyen felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után, helyreállítja a bőrlipideket, csökkenti a bőr természetes vízvesztését, enyhíti az irritációkat

IGÉNYELD PROTOKOLL KÉZIKÖNYVÜNKET!

Amennyiben érdekel a kezelés, vagy a márkáról szeretnél többet megtudni, igényeld protokoll kézikönyvünket, melyben minden kezelés részletes leírása megtalálható, illetve, amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink valamelyikére, látogass el a www.kozmetikusplaza.hu webáruházunkba!

előtteutána

TERMÉKEK

Megnézem a Kozmetikus Pláza Webáruházban!