ACNE OUT THERAPY

Hatékony tisztítás és
a problémás bőr normalizálása

Miért fontos ez a kezelés a szalonban?

  • Szalicilsavval, sikimisavval és illatos ruta növényi komplex-szel kombinált normalizáló hatású kezelés
  • Szabályozza a faggyúmirigyek működését, a baktériumfl órát és a bőrmegújító folyamatokat
  • Megszünteti a bőr tökéletlenségeit és csökkenti az aknés elváltozásokra való hajlamot

65

perc

Kezelés gyakorisága

  • Kúraszerűen 6-8 alkalommal
  • 7-30 naponként vagy önálló kezelésként

Kinek ajánljuk az Acne Out Therapy kezelést?

  • Zsíros, kombinált bőrű, aknék kialakulására hajlamos vendégeknek
  • Felfénylő bőr és a kitágult pórusok problémájával küzdő embereknek
  • A tinédzserek esetében segít, hogy megelőzzük a gyulladt aknék kialakulását
  • Férfi ak bőrére, akik az állandó borotválkozás miatt hajlamosabbak a gyulladásokra és a fertőzésekre

Természetes megoldás a zsíros, kombinált
és aknéra hajlamos bőr számára

A kozmetológiai gyakorlatban gyakran visszatérő feladat a zsíros, kombinált bőrű, aknékra és tisztátalanságra hajlamos bőr ápolása, valamint az ezzel a problémával küzdő vendégek kezelési programjának kidolgozása. A tág pórusok és a zsíros bőr minden korosztályban és fototípusnál, férfi aknál és nőknél egyaránt széles körben elterjedt, ami esztétikai szempontból is aggodalmat okozhat. Az Acne Out termékcsalád, a sikimisav, a szalicilsav és az Affi pore komplex szinergiájával, az aknék kialakulásának és súlyosbodásának fő okait szünteti meg.

Sikimisav

Számos növényben megtalálható, de a neve a japán csillagánizs növény nevéből, a Shikimiből származik, amelyből a leggyakrabban kinyerik. A gyógyszeriparban a sikimisavat köztes termékként használják vírusellenes vegyületek előállításához. Egyes források a sikimisavat kiemelik a K-vitamin bioszintézis aktivátoraként, valamint enyhe gyulladáscsökkentőként és fájdalomcsillapítóként is számon tartják. A kozmetikumokban többfunkciós savként használják: vírusellenes, hámlasztó, szagtalanító, anti-akne és korpásodás elleni, fehérítő és hidratáló hatású. Szabályozza a faggyúkiválasztást, valamint antibakteriális, gyulladáscsökkentő, hajnövekedést serkentő, öregedésgátló és gombaölő hatással is rendelkezik. A lipáz aktivitás gátlójaként befolyásolja a faggyú összetételét azáltal, hogy megakadályozza a trigliceridek szabad zsírsavakká történő lebontását.

A sikimisav kiváló antibakteriális és gombaellenes szer, különösen a Propionibacterium acnes – az aknék kialakulásáért felelős baktérium – növekedését gátolja. Hámoldó hatású, még alacsony százalékban is, és jótékonyan hat a faggyúmirigyek eltömődésének feloldására, a gyulladásos papulák számának csökkentésére és további kialakulásuk megelőzésére. Már 5 %-os koncentrációban is hámlasztó hatású, de főként más savakkal együtt kombinálják, így érhető el irritáció és bőrpír nélküli, kíméletes bőrmegújulás.

Szinergia a szalicilsavval

A sikimisav jól működik a szalicilsavval kombinálva, amely könnyen behatol a szarurétegen keresztül a bőr mélyebb rétegeibe, akne- és gyulladáscsökkentő hatású, megtisztítja a faggyúmirigyek kivezetőnyílását, megakadályozza a komedók kialakulását. Gyorsítja az aknés elváltozások és az irritációk gyógyulását, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaellenes hatású.

AKTÍV HATÓANYAGOK

SIKIMISAV

csillagánizsból származó kivonat, 5% feletti koncentrációban hámlasztó hatású, szabályozza a faggyúkiválasztást és annak összetételét

SZALICILSAV

tisztítja a pórusokat, megakadályozza az újabb komedók kialakulását, felgyorsítja a mikrosérülések és irritációk gyógyulását

TEAFA OLAJ

antibakteriális hatású, gyulladáscsökkentő és viszketéscsillapító, enyhíti az aknés elváltozásokat

IGÉNYELD PROTOKOLL KÉZIKÖNYVÜNKET!

Amennyiben érdekel a kezelés, vagy a márkáról szeretnél többet megtudni, igényeld protokoll kézikönyvünket, melyben minden kezelés részletes leírása megtalálható, illetve, amennyiben szeretnél jelentkezni képzéseink valamelyikére, látogass el a www.kozmetikusplaza.hu webáruházunkba!

TERMÉKEK

Megnézem a Kozmetikus Pláza Webáruházban!